Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στ. Ψυρρόπουλος: Ξεκίνησε ήδη την καταγραφή των προβλημάτων της πόλης

Στις γειτονιές της πόλης βρέθηκε, αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος έχει αρχίσει ήδη να μιλά με πολίτες, εμπόρους της Ηλιούπολης και να καταγράφει προβλήματα, προκειμένου να είναι έτοιμος να τα επιλύσει την 1η Γενάρη 2024 οπότε αναλαμβάνει επισήμως τα νέα του καθήκοντα.

«Εμείς σας ακούμε! Από την επόμενη μέρα της εκλογής μας βρεθήκαμε στους δρόμους της πόλης για να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν περιμένουμε να αναλάβουμε, κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία!», δήλωσε.

Στο μεταξύ, ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, απέστειλε στους διευθυντές Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, έγγραφο με το οποίο τους καλεί «… να προχωρήσουν σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024, τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος, καθώς και τον καθορισμό του ύψους των ανταποδοτικών τελών». Όπως επισημαίνει, «είναι αδήριτη η αναγκαιότητα της, από κοινού, συνεργασίας τους προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια μέρα απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου και να μην υπάρξει καθυστέρηση στη ψήφιση του νέου προϋπολογισμού».

Διαβάστε επίσης: “Νέο αίμα” στην Ηλιούπολη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ