Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

7ο No Finish Line Athens: Τελετή παράδοσης των 29.543 ευρώ στο «Μαζί για το Παιδί»

Με την παράδοση της επιταγής ύψους 29.543 ευρώ από το Μεγάλο Χορηγό του No Finish Line Athens, Εθνική Ασφαλιστική, στην πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, έπεσε και τυπικά η «αυλαία» του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το Μάιο στον χώρο της Αγοράς του ΟΑΚΑ.

Σε όμορφη και ζεστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο «Moxy Athens» την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 έδωσαν το «παρών» όλοι όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της κορυφαίας φιλανθρωπικής αθλητικής διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Παρουσία, μεταξύ άλλων, του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, της υφυπουργού Παιδείας, κας Δόμνας Μιχαηλίδου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.), κ. Ισίδωρου Κούβελου, της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής, κας Λουκία Κεφαλογιάννη, του γραμματέα Τομέα Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Θανάση Ζαννιά, αλλά και των πρεσβευτών του No Finish Line Athens, κας Κατερίνας Θάνου και κ. Σπύρου Ανδριόπουλου,  η πρόεδρος του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του διεθνή οργανισμού No Finish Line International, κ. Γιάννη Νικολάου παρέδωσαν την επιταγή στην πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, με στόχο την ενίσχυση των μονογονεϊκών οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Παράλληλα βραβεύτηκαν οι πρώτες ομάδες σε χιλιόμετρα προσφοράς αλλά και όσοι διακρίθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ για την προσφορά τους στην διοργάνωση τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές για την συνεπή και πολύτιμη στήριξη του No Finish Line Athens.

Ο γραμματέας Τομέα Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Θανάσης Ζαννιάς σε ανάρτηση
του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά στην εκδήλωση για την επίδοση της επιταγής δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί», καθώς επίσης και των βραβεύσεων των πρώτων ομάδων σε χιλιόμετρα προσφοράς στο 7ο No Finish Line Athens τόνισε:

“Μία μοναδική διοργάνωση, που στόχος της είναι η προώθηση, η προάσπιση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των παιδιών στον κόσμο, καθώς και η βελτίωση της ευημερίας και των συνθηκών διαβίωσης τους.
Οι σκοποί της ανοίγουν δρόμους σε μια εποχή που η αλληλεγγύη θα πρέπει να γίνεται πράξη απ’ όλους μας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ την πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»-Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, τον γενικό γραμματέα και διευθύνοντα σύμβουλο του «No Finish Line International», κ. Γιάννη Νικολάου-Yannis Nikolaou, την Επικεφαλής του «No Finish Line Athens» No Finish Line Athens, κα Σοφία Κέδε, τους πρεσβευτές, μεταξύ άλλων, κ. Σπύρο Ανδριόπουλο και κα Κατερίνα Θάνου, οι οποίοι ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς στηρίζουν και συμβάλλουν στην προώθηση των μηνυμάτων του αγώνα, καθώς και τους εθελοντές, που αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας Αθλητικής Διοργάνωσης”.

Photos Credit: Paris Sarrikostas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ