Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Απομάκρυνση των προκάτ αιθουσών από τα σχολεία

Παλιά κοντέϊνερ που αποτελούσαν εστίες κινδύνου για την δημόσια υγεία, αλλά και την ασφάλεια των παιδιών, λόγω της φθοράς που είχαν υποστεί, αφαίρεσε από τα σχολεία της πόλης η δημοτική Αρχή Ηλιούπολης.

Οι προκάτ αίθουσες διδιασκαλίας, αφού αξιοποιήθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού συστήματος, όσον αφορά σε χώρους, τώρα πια δημιουργούν μόνο προβλήματα.

Προκειμένου να μην πιάνουν πολύτιμο χώρο στα προαύλια των σχολείων και να μην αποτελούν κίνδυνο για όσους θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν, αποφασίστηκε η απομάκρυνσή τους.

Προσφάτως απομακρύνθηκε η προκάτ αίθουσα που βρισκόταν στο προαύλιο του 9ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, ενώ πριν από δύο μήνες είχαν γίνει παρόμοιες δράσεις στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και σε δύο Δημοτικά Σχολεία, το 8ο και το 17ο.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης σε ανακοίνωσή του: «Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής της, συνεχίζει την απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από τις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως αίθουσες διδασκαλίας. Με τον ίδιο προγραμματισμό και ρυθμό πρέπει ο Δήμος Ηλιούπολης να συνεχίσει, προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και με την έγκριση των νέων μελετών από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” να υπάρξουν νέες, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές αίθουσες».

Διαβάστε επίσης: Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης εκπέμπει “SOS”

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ