Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ονοματολογία για τους αντιδημάρχους

Τις τελικές του αποφάσεις, όσον αφορά στην επιλογή των συνεργατών του που θα τους ανατεθεί χαρτοφυλάκιο από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης του δήμου Ηλιούπολη, αναμένεται να ανακοινώσει ο νέος δήμαρχος της πόλης Στάθης Ψυρρόπουλος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στενών συνεργατών του νέου δημάρχου, ο Στ.Ψυρρόπουλος έχει, σχεδόν, καταρτίσει την λίστα με τους εκλεκτούς, που θα αναλάβουν κρίσιμους τομείς της διοίκησης.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, οι νέοι αντιδήμαρχοι θα είναι ως οκτώ, ενώ λόγω και της κατάργησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των Δήμων και την ενσωμάτωσή τους στις υπηρεσίες του, οι θέσεις των αντιδημάρχων ίσως αυξηθούν στις δέκα.

Μέχρι τη στιγμή που ο νέος δήμαρχος της πόλης θα αποφασίσει να ανακοινώσει το επιτελείο του, η ονοματολογία και τα σενάρια συνεχίζονται, ενώ ήδη τα ονόματα ατόμων εγνωσμένης αξίας που κατάφεραν να λάβουν και τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, λέγεται ότι βρίσκονται κοντά στο να αναλάβουν κάποιον τομέα ευθύνης.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία έχει και το σενάριο, σύμφωνα μετο οποίο ο ίδιος ο Στάθης Ψυρρόπουλος ενδεχεται να αναλάβει κάποιο χαρτοφυλάκιο αντιδημάρχου, θέλοντας να δώσει έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ