Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνάντηση 4 δημάρχων για την Πολεοδομία

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η γνωστή σε όλους μας λαϊκή ρήση, η οποία ταιριάζει απόλυτα στους δημάρχους τεσσάρων περιοχών (οι δύο είναι νέοι και άλλοι δύο επανεκλέγησαν), που συναντήθηκαν ήδη προκειμένου να καταλήξουν στη μορφή διαδημοτικής συνεργασίας για τα ζητήματα της πολεοδομίας.

Ο λόγος για τους Γιάννη Κωνσταντάτο, δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης (σσ απηύθυνε την πρόσκληση ως “οικοδεσπότης”, καθώς η Υπηρεσία Δόμησης απ’ όπου εξυπηρετούνται οι άλλοι τρεις Δήμοι λειτουργεί στην Αργυρούπολη), Γιώργο Κουτελάκη, νέο δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Γιάννη Φωστηρόπουλο, δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και Στέλιο Μαμαλάκη, νέο δήμαρχο Αγίου Δημητρίου.

«Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η διαδημοτική μας συνεργασία αφού μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου μας, η ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) του Δήμου μας υποστηρίζει τους παραπάνω Δήμους και τους πολίτες τους σε ένα ιδιαίτερα νευραλγικό και ευαίσθητο τομέα, αυτό της Πολεοδομίας τους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος. Η συνεργασία αυτή – πρόσθεσε – που είναι αγαστή και εξαιρετική, δείχνει ότι η Αυτοδιοίκηση γνωρίζει πως να συνεργάζεται και να φέρνει αποτελέσματα ουσιαστικά στους πολίτες.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει το 6ο νηπιαγωγείο – Στα σχολεία της «Εστίας» την Τρίτη ο Γ. Κουτελάκης

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους Νέας Σμύρνης, Ελληνικού Αργυρούπολης, Παλαιού Φαλήρου και Αγίου Δημητρίου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ