Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κυνήγι ταλέντων για νέους πρωταγωνιστές μιούζικαλ

Πρό(σ)κληση – πρόκληση σε όλα τα παιδιά από 12 ως 17 ετών, με ταλέντο στο τραγούδι και την υποκριτική απευθύνει ο Δήμος Αλίμου που σε συνεργασία με την ‘Ενωση Γονέων της πόλης αναζητούν τους νέους πρωταγωνιστές του μιούζικαλ μέσα από το Εφηβικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ένωση Αλίμου τον Απρίλιο του 2024.

Η συμμετοχή στα μαθήματα-πρόβες είναι δωρεάν, ενώ ημερομηνία και ώρα ακρόασης είναι το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 16:30-19:30 στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Οι υποψήφιοι θα δοκιμαστούν σε ένα μονόλογο, τραγούδι ή χορευτικό. Η αξιολόγηση των ακροάσεων θα γίνει από τον Αντώνη Χανιώτη (Μουσικός Α’ βάθμιας Εκπ., σκηνοθέτης, Καλλιτεχνικός διευθυντής 1ου & 2ου Πανελλήνιου Εφηβικού Φεστιβάλ Μιούζικαλ, Καλλιτεχνικός διευθυντής 1ου Πολυθεματικού Φεστιβάλ «Πλουραλισμός στη ζωή-Νέοι δημιουργοί», Δημιουργός πρωτότυπου βραβευμένου μιούζικαλ «Λευκό Τριαντάφυλλο» και την Δώρα Μπαρουτάκη (Θεατρολόγος). Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την επιλογή τους τηλεφωνικά δύο ημέρες κατόπιν των ακροάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι κάθε Σάββατο και ώρα 16:00-18:30, η τελική τοποθεσία για τις πρόβες θα αποφασιστεί με τους μαθητές που θα συμμετέχουν.

Διαβάστε επίσης: Έκθεση αφιερωμένη στον – «άγνωστο» εικαστικό – Νίκο Κούνδουρο

Ειδήσεις για Τέχνες – Γράμματα και από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ