Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Εκδηλώσεις στην πόλη για την «Καθαρή Εβδομάδα 2023»

«Κίτρινες Καρδιές» θα γεμίσει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Παλαιό Φάληρο! Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο κάθε κάτοικος και δημότης θέλει να “πει” ένα “μεγάλο ευχαριστώ” , στους ανθρώπους της καθαριότητας, που φροντίζουν σε καθημερινή βάση και με κάθε συνθήκη να διατηρούν την πόλη, τους δρόμους και τα γραφεία καθαρά.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει εφέτος ακόμα πιο ενεργά στη δράση «Καθαρή Εβδομάδα», μια πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, με την υποστήριξη της Kärcher Greece, κηρύσσοντας εντός ορίων του, στην πόλη μας, την έναρξη των εκδηλώσεων «Καθαρής Εβδομάδας 2023».

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 18.30, το ραντεβού δίνεται στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας Αγίας Βαρβάρας, που θα φωτιστεί με κίτρινο χρώμα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, το Σύστημα Παλαιού Φαλήρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τον φορέα Humanity Greece, που είναι υποστηρικτές της δράσης.

Η «Καθαρή Εβδομάδα 2023» η οποία οργανώνεται εφέτος για 3η χρονιά θα διαρκέσει από 20, ως και 26 του μήνα.

Κεντρικά σημεία σε όλη την χώρα θα φωταγωγηθούν με κίτρινο χρώμα για να υπενθυμίσουμε και να εξάρουμε το σημαντικό-κοινωνικό έργο των ανθρώπων της καθαριότητας. Πρόκειται για μια καμπάνια αφύπνισης και στόχο έχει, να φωτίσει τους συνανθρώπους μας που εργάζονται κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Σε δημόσια διαβούλευση το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ