Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δωρεά ακινήτου από τον πατέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε στην αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος»

Σε μία σημαντική προσφορά ενός ακινήτου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου προέβη ο Βασίλειος Καράμπαμπας, πατέρας του 18χρονου Κυριάκου Καράμπαμπα που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα της αεροπορικής εταιρείας «Ήλιος», στις 14 Αυγούστου 2005.

Ο κ. Καράμπαμπας έκανε τη δωρεά ενός ακινήτου, 540 τ.μ., επί της οδού Πλουτάρχου 57, στη μνήμη του γιου. Εκεί θα ανεγερθεί Βρεφονηπιακός Σταθμός που θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Κυριάκου Καράμπαμπα.

Το σχετικό συμβόλαιο υπέγραψε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η δήμαρχος της πόλης, Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης υπέγραψα χθες Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το συμβόλαιο για μια σημαντική δωρεά ακινήτου στο Δήμο μας. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των πολιτών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εξέφρασα στον αγαπητό Βασίλειο Καράμπαμπα και την οικογένειά του τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τη δωρεά αυτή, που έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση αναγκών στον ευαίσθητο τομέα της προσχολικής αγωγής και φροντίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του, αείμνηστος Νικόλαος Καράμπαμπας, υπήρξε ο δωρητής του οικοπέδου, στο οποίο χτίστηκε το Δημαρχείο μας, εξ ου και η ονοματοδοσία της οδού παραπλεύρως».

Διαβάστε επίσης: Πενήντα τρεις γυναίκες συγγραφείς μιλούν για την έμφυλη βία

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ