Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στις γειτονιές του Αλίμου ο Ανδρέας Κονδύλης

Συνεπής στη δέσμευσή του ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις γειτονιές της πόλης και να ακούει τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της, είναι ο δήμαρχος Αλίμου που έκανε ακόμη μία βόλτα στους δρόμους της περιοχής του.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, συνοδευόμενος από στελέχη της διοικούσας Αρχής και της παράταξής του, στο πλαίσιο των εξορμησεών του στις γειτονιές του Αλίμου, παρουσίασε στους κατοίκους τα σχέδια για το έργο προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αφορά την ανακαίνιση του πεζοδρόμου.

«Αφενός υλοποιούμε ένα έργο που το έχει ανάγκη η γειτονιά, αφετέρου το παρουσιάζουμε στους κατοίκους και κάνουμε διαβούλευση, πριν την κατασκευή του, ώστε να ακούσουμε προτάσεις και παρατηρήσεις των πολιτών και να τις ενσωματώσουμε στον σχεδιασμό μας», δήλωσε.

Το έργο αφορά στη λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση και αναδιαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Κύριος στόχος των παρεμβάσεων είναι ο πεζόδρομος να αποτελέσει έναν σύγχρονο πόλο έλξης τόσο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όσο και για τους λοιπούς επισκέπτες του Δήμου, καθώς θα παρέχονται βελτιωμένες συνθήκες θερμικής άνεσης ταυτόχρονα με την βελτιωμένη αισθητική και δυνατότητες αναψυχής.

Διαβάστε επίσης: Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης εδαφικών τμημάτων για τη δημιουργία Ποδηλατόδρομου και Πεζόδρομου στην Αττική Ριβιέρα

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ