Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για το γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» – Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΕΔΗΚ

Το ζήτημα της επέκτασης της σύμβασης, κατά δύο χρόνια, μεταξύ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καισαριανής (ΚΕΔΗΚ) και της ΠΑΕ Κηφισιάς, για τη χρήση από την ομάδα των Βορείων Προαστείων, του Δημοτικού Γηπέδου «Μιχάλης Κρητικόπουλος», αναμένεται να συζητηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 6μμ, στο Δημαρχείο της πόλης.

Ήδη «τρέχει» η ετήσια σύμβαση που υπεγράφη από τον Δήμο και τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Κηφισιάς, η οποία ανέλαβε το κόστος επισκευής και συντήρησης του γηπέδου με το δικαίωμα να κάνει χρήση του για τη διεξαγωγή αγώνων της Super League.

Η εξέλιξη αυτή, δηλαδή η επέκταση της σύμβασης, δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, με την Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει στη συνεδρίαση της Δευτέρας τις αντιρρήσεις του και τις θέσεις της παράταξής του σχετικά με τη χρήση του Δημοτικού Γηπέδου.

Διευκρινήσεις από τον Χρήστο Βοσκόπουλο

Η ΑΜΑΡΥΣΙΑ επικοινώνησε με τον απερχόμενο δήμαρχο, Χρήστο Βοσκόπουλο, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” ήταν ένα παρατημένο γήπεδο. Βρισκόταν στα όρια της κατάρρευσης. Φανταστείτε ότι σε κάποιες κερκίδες ήταν γυμνά τα υποστυλώματα και τα δοκάρια. Για τη συντήρηση του χλοοτάπητα ο Δήμος πλήρωνε σε ετήσια βάση 20.000 ευρώ. Έτσι, ήρθαμε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Κηφισιάς η οποία ανέλαβε το κόστος των επισκευών και της συντήρησης του γηπέδου, μετατρέποντάς το σε υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, βάσει των προδιαγραφών της Super League. Για να γίνει το γήπεδο Καισαριανής διεθνών προδιαγραφών – μπορεί να φιλοξενήσει και αγώνες της Εθνικής – η ΠΑΕ Κηφισιάς ξόδεψε 1.200.000 ευρώ. Η συμφωνία είναι η ΠΑΕ Κηφισιάς να παίζει στο γήπεδό μας δύο αγώνες τον μήνα και να κάνει κάποιες πρωινές προπονήσεις (μία με δύο την εβδομάδα). Για κάθε αγώνα πληρώνει στον Δήμο “ενοίκιο” 1.500 ευρώ. Στο γήπεδο παίζουν εναλλάξ η ΠΑΕ Κηφισιάς με τον Αστέρα Καισαριανής. Όσον αφορά δε, τους κατοίκους της Καισαριανής εννοείται ότι μπορούν να κάνουν κανονική χρήση του συνόλου του συγκροτήματος».

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το σχέδιο για τους κοινόχρηστους χώρους

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ