Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

“Πάσα” στο μέλλον για τους μαθητές σχολείων της Γλυφάδας

Εκατοντάδες μαθητές των σχολείων της Γλυφάδας μετείχαν στις δράσεις «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ», που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Δ’ Αθήνας στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολικός Αθλητισμός Δ’ Αθήνας», για τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Δήμων της Νότιας Αττικής.

Το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου, ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε την εκδήλωση σε συνεργασία με τις Ελληνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο), Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 (Ε.Ο.Κ), Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), Διελκυστίνδας (Ε.Ο.Δ.) και το BeActiveHellas.

Με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους, και των φοιτητών της ειδικότητας ποδοσφαίρου του ΣΕΦΑΑ Αθήνας, οι μαθητές και οι μαθήτριες έδωσαν «Πάσα στο Μέλλον», μέσα από τις δράσεις Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Μπόουλινγκ και Διελκυστίνδας.
Μετά την ολοκλήρωση των Δράσεων “ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ”, όλα τα συμμετέχοντα Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια και Δημοτικά Σχολεία παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα που προσέφεραν οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο.) και Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

 Διαβάστε επίσης: Γ. Παπανικολάου: «Η Μελίνα έχει τα ίδια δικαιώματα με όλα τα παιδιά»

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ