Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το Σαββατοκύριακο η πόλη φοράει τα… λαμπιόνια της

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης θα γίνει στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτινή εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 6μμ.

Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά, ενώ τα παραδοσιακά κάλαντα από τη Φιλαρμονική και την Παιδική Χορωδία θα κάνουν την ατμόσφαιρα μαγική.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αλέκου Παναγούλη στις 6μμ.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθέων, στολισμό και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε γιορτινό κλίμα, που θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακό κέρασμα αλλά και με τα κάλαντα και τις μελωδίες της Μουσικής Ομάδας του Συλλόγου.

Στο μεταξύ, στολίστηκαν και φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του δημαρχείου με χειροποίητα μοναδικά στολίδια που έφτιαξαν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της πόλης. Ο στολισμός ολοκληρώθηκε από τη δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, την πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, Όλγα Σιουμπάλα και στελέχη των Παιδικών Σταθμών.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Επίτιμος δημότης ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ