Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Χαρλεάδες – Αγιοβασίληδες στην Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο, πίσω από τα δερμάτινα μπουφάν, τις θορυβώδεις μοτοσυκλέτες τους και το επιβλητικό τους παρουσιαστικό, θα δείξουν για μία ακόμη φορά τα μέλη του Hells Angels Motorcycle Club, που θα δώσουν δώρα και χαρά στα παιδιά του Αλίμου.

Οι χαρλεάδες της λέσχης, ντυμένοι Αγιοβασίληδες, διοργανώνουν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου το Toy Run Greece πλημμυρίζοντας με χριστουγεννιάτικα δώρα την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”.

Ο Τάσος Μεταξάς, πρόεδρος του HDCH Harley-Davidson Club Hellas δηλώνει: «Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η συμμετοχή και σε μηχανές αλλά και σε παιχνίδια θα είναι μοναδική. Το κονβόι θα ξεκινήσει από τον Πειραιά, η πρώτη στάση είναι στην Harley Davidson στην Πειραιώς και στη συνέχεια θα έρθουν στην έδρα μας στο Περιστέρι. Θα κατέβουμε την Εθνική συνοδεύοντας το φορτηγάκι με τα δώρα και μέσω της Ποσειδώνος θα κάνουμε μία στάση στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου, δίπλα στο Cine Άλιμος, για μία μικρή εκδήλωση. Από εκεί θα ξεκινήσουμε όλες οι μηχανές για την Παιδόπολη. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη που μας παραχώρησε τον χώρο και μας βοηθάει σε όλες μας τις δράσεις».

Η Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” στον Άλιμο, λειτουργεί ως Μονάδα Εξωοικογενειακής Φροντίδας για παιδιά από 3-12 ετών και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 32 παιδιά. Στηρίζει και συνεργάζεται με τους βιολογικούς γονείς των παιδιών που φιλοξενεί και προσπαθεί, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, την επανασύνδεση των παιδιών με την βιολογική οικογένεια. Υλοποιεί και παρακολουθεί το πρόγραμμα Ανάδοχης Φροντίδας υποστηρίζοντας τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη, καταβάλλοντας το μηνιαίο οικονομικό βοήθημα και κάθε εφικτή βοήθεια. Αρκετές φορές υποστηρίζονται οι οικογένειες, όταν ζητηθεί, και προχωρούν στην υιοθεσία των παιδιών, πάντα με την σύμφωνη γνώμη τους.

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά του Δήμου

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ