Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στις 10 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Δέντρου της Αγάπης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της πόλης από τον δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Η γιορτή για το «Δέντρο της Αγάπης» , στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου που θα γίνει στις 19.00 της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει από τις 15.00 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, σε δήλωσή του τονίζει: «Και αυτά τα Χριστούγεννα, το Παλαιό Φάληρο θα λάμψει. Καλούμε τους Δημότες μας να έρθουν στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου για να ζήσουν από κοντά την πρώτη λαμπερή γιορτή του εφετινού χριστουγεννιάτικου Παλαιού Φαλήρου».

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου: από τα μουσικά live στο κέντρο της πόλης και τις εκδηλώσεις στους δρόμους και τις πλατείες μέχρι τις δημιουργικές δράσεις για παιδιά, τις γιορτινές παραστάσεις και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα για όλους.

Η φωταγώγηση του «Δέντρου της Αγάπης», σηματοδοτεί όμως όπως κάθε χρόνο, και την έναρξη της δράσης προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης: «Χριστουγεννιάτικες νότες» στον Πολυχώρο του Δημαρχείου με φόντο το «Δέντρο της Αγάπης»

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ