Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στo Δημαρχείο

Μία ακόμη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος και την κάλυψη των αναγκών των δημοτών Γλυφάδας σε αίμα, διοργανώνει ο Δήμος το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, από 10.00-13.00 στο κτίριο του Δημαρχείου (Άλσους 15, Γλυφάδα).

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου: «Η αιμοδοσία είναι μια πράξη υψίστης προσφοράς στον συνάνθρωπο, ένας τομέας στον οποίο ανέκαθεν υπήρχε συμμετοχή και προσφορά. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας και λίγο αίμα από το αίμα μας σώζουν ζωές».

Προσοχή: Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να κλείσουν ραντεβού, καλώντας στο τηλέφωνο 210 9601817 ( 9 π.μ. – 3 μ.μ.), κ. Κατερίνα Στεργιοπούλου.

Η τράπεζα αίματος του Δήμου Γλυφάδας δημιουργήθηκε από τη δημοτική Αρχή στις 3 Οκτωβρίου 2014 και έκτοτε , με ιδιαίτερη μέριμνα σε επείγοντα περιστατικά ή σε περιστατικά που χρήζουν μεγάλης ποσότητας αίματος με προτεραιότητα στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς, αιμορροφιλικούς, άτομα χωρίς συγγενικό περιβάλλον και σε περιστατικά που αφορούν παιδιά έως 18 ετών.

Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να γίνουν όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 62 ετών (οι άντρες ανά 3 και οι γυναίκες ανά 4 μήνες).

Διαβάστε επίσης: Γ. Παπανικολάου: «Η Μελίνα έχει τα ίδια δικαιώματα με όλα τα παιδιά»

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ