Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σπουδαστές και έμποροι καλούν τον κόσμο να δώσει αίμα

Όλο και περισσότερα νέα παιδιά ευαισθητοποιούνται γύρω από τα θέματα δημόσιας υγείας και δη της αιμοδοσίας, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι το αίμα είναι η κινητήριος δύναμη των Μονάδων Υγείας. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να κάνουν μεταγγίσεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και άλλοι που το έχουν ανάγκη μετά από σοβαρό τραυματισμό ή εκδήλωση ασθένειας. Ανάμεσά τους, νέοι άνθρωποι… Την ίδια στιγμή η προσφορά μιας φιάλης αίματος δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της συμπλήρωσης του ιατρικού ερωτηματολογίου.

Στο πνεύμα αυτό, οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 20 Δεκεμβρίου από τις 4μμ έως τις 9μμ. Η αιμοδοσία θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης (Μηδείας και Κύπρου 25, πρώην κτήμα Παπαστράτου).

Δείτε το βίντεο-πρόσκληση για την αιμοδοσία δημιούργησαν οι σπουδαστές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης: Οι μαθητές του 7ου Λυκείου «γνώρισαν» την αναπηρία

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ