Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

8ο No Finish Line Athens: Οι εγγραφές άνοιξαν για… καλό σκοπό!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το No Finish Line Athens παίρνει θέση εκκίνησης και περιμένει μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συμμετοχή στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα της Ελλάδας που γίνεται αποκλειστικά για την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί».

Από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, άνοιξε η πλατφόρμα των εγγραφών και σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό 100ωρο τον κεντρικό αγώνα του No Finish Line Athens που είναι αφιερωμένος στο Μαζί για το Παιδί, καθώς επίσης και στο αγωνιστικό 100ωρο των ελίτ αθλητών-τριών αλλά και στο αγωνιστικό 24ωρο των ελίτ αθλητών-τριών.

Η εκκίνηση του 8ου NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30 στην Αγορά του ΟΑΚΑ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, σε κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου.

Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ