Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική

Όσοι παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, αισθάνθηκαν την βαθιά συγκίνηση του ανθρώπου των «ειδικών αποστολών», όπως τον χαρακτήρισε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

«Αττική, ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους όσοι μου άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους, τις γειτονιές τους για τα επόμενα 5 χρόνια. Ευχαριστώ καθεμία και καθέναν ξεχωριστά. Η επιλογή σας είναι για μένα απόλυτο συμβόλαιο τιμής και ξεχωριστό στοίχημα ευθύνης, τόσο προσωπικό όσο και ομαδικό. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ηχηρά μας είπατε, προχωρήστε», είπε ο κ. Χαρδαλιάς απευθυνόμενος στα εκατομμύρια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.

Σήμερα, μέσα από ένα βίντεο μικρής διάρκειας στα social media, παρουσίασε όλες εκείνες τι συγκινητικές στιγμές της ορκωμοσίας. Κυρίως όμως, ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής που τον επέλεξαν με την ψήφο τους για περιφερειάρχη, την οικογένειά του που τον στηρίζει σε όλα τα δύσκολα και τα ανείπωτα, ενώ με αδρές γραμμές αναφέρθηκε στο στρατηγικό του όραμα που θέλει μια Μητροπολιτική Αττική ασφαλής, ανθρώπινη και βιώσιμη.

Διαβάστε επίσης: Ορκίστηκε ο Ν. Χαρδαλιάς: «Θέλουμε μία Αττική ασφαλή, ανθρώπινη, βιώσιμη»

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ