Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ορκωμοσία του Χάρη Δούκα και το σχέδιό του για την Αθήνα

Το σχέδιό του για την Αθήνα και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για τις πρώτες 100 ημέρες, θα ξεδιπλώσει ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, λίγο μετά τις 11πμ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Ο κ. Δούκας, παρουσία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θόδωρου Λιβάνιου, που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων επί Γιώργου Καμίνη, του νέου περιφερειάρχη, Γιώργου Χαρδαλιά, του τέως δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, θα περιγράψει τα βήματα της επόμενης μέρας, ξεκινώντας από την δέσμευση ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων.

Δίνοντας θρησκευτικό όρκο και υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο θα δεσμευτεί ότι στόχος του θα είναι η βελτίωση της ζωής των πολιτών στην Αθήνα, την οποία θα επιχειρήσει μέσω συνεργασίας με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όλες τις δημοτικές παρατάξεις και την Πολιτεία, αλλά «όχι με όρους υποταγής», όπως έχει ήδη πει.

Στα άμεσα σχέδιά του είναι να μπει τέλος στον «μεγάλο περίπατο» , με την ολοκλήρωση των έργων κοντά στην Ομόνοια μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, και το άνοιγμα της Βασιλίσσης Όλγας.

Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Αττικής: Πρόσφερε σύγχρονος απινιδωτές σε 20 Δήμους της Αττικής

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ