Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Κέντρο Ελληνικής Αστυφυλακής

 

Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Για σκεφτείτε πώς θα ήταν η πόλη μας όπου για μισή μέρα δεν θα υπήρχε η έννομη τάξη των χωροφυλάκων. Η κόλαση του Δάντη θα γινόταν και όποιος θα γλίτωνε για την επόμενη μισή ώρα θα ανακηρυσσόταν ως δημότης του αιώνος. Θα πέφταν κεφάλια και οι βιαστές θα είχαν βρει τον πραγματικό εαυτό τους.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η Κυβέρνηση και με γνώμονα τη νομιμότητα και την ανωτερότητα του ελληνικού κεφαλαίου αποφάσισε την ίδρυση σχολής στην κωμόπολη της Αμφίκλειας του νομού Φθιώτιδας της επαρχίας Λοκρίδος. Η χαρά μεγάλη και μάλλον ουρανομήκης, δεδομένης της ζήτησης σπιτιών προς ενοικίαση και ζαχαρωτών ως γλυκαντικών. Να οι μαθητές αστυφύλακες, να και οι επισκέπτες των αυριανών αστυφυλάκων. Άνοδος της τιμής του σπληνάντερου και το κοκορέτσι στα ύψη. Ανάγκη επομένως δημιουργίας νέων σφαγείων αμνών και αιγών. Δεν θα μείνει κεφαλάκι για κεφαλάκι άψητο και μοσχαροκεφαλή άβραστη. Ορατά πλέον τα αποτελέσματα της οικονομίας ακόμη και της ενίσχυσης των ιατρικών επαγγελμάτων, με την αφορμή διάτρησης πλείστων όσων στομαχικών διαταραχών και δυσλειτουργιών των παχέων εντέρων. Όλα αναμενόμενα. Είμαστε έτοιμοι ως εξουσία και στα σημεία αυτά να παρέμβουμε.

Δεν θα διστάσουμε!

Όλα αυτά γίνονται για να τονωθεί η Αμφίκλεια και ό,τι περισσέψει θα το εισπράξει η γειτονική Τιθορέα. Κανέναν δεν θα ξεχάσουμε. Όλοι θα κονομήσετε και θα ψηφίσετε. Παρακαλώ μην σπρώχνεστε, έχουμε άπλετο χρόνο μέχρι τις εκλογές. Θυμηθείτε μας μόνον και στις Ευρωεκλογές. Έεετσι μπράβο. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλά παιδιά. Ώρα για ύπνο τώρα.

Την ίδια ώρα μαθαίνουμε ότι η γερμανική εταιρεία ΜΑΝ (Maschinenfabrik Augsburg – Nuremberg) αυξάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την παραγωγή της σε μεγάλα τριαξονικά φορτηγά αυτοκίνητα από 80 φορτηγά την ημέρα σε 120 φορτηγά (την ημέρα, ναι την ημέρα) και για να την αντιμετωπίσει η γαλλική εταιρεία Renault, προγραμματίζει την ίδρυση νέου εργοστασίου κατασκευής φορτηγών αυτοκινήτων στην πόλη Guadalajara του Μεξικού. Η σουηδική εταιρεία Volvo καραδοκεί ακόμη σε κατάσταση αναμονής για την έγκριση νέου εργοστασίου της από την αυστραλιανή κυβέρνηση στην περιοχή της πόλης Perth στα δυτικά της μεγάλης αυτής χώρας.

Μέρες που είναι, ας ζητήσουμε τη βοήθεια του Κυρίου και ας ανακράξουμε «Χριστέ και Παναγία» με την ελπίδα εμείς να ιδρύσουμε μια ακόμη σχολή ειδικευμένων τραπεζοκόμων στη μικρή αλλά γραφική πόλη της Αμφιλοχίας επί του Αμβρακικού κόλπου με τα νόστιμα ψάρια, όλα στα κάρβουνα μεσημέρι βράδυ. Ας δείξουμε τη γαστρονομική μας παράδοση. Εμείς κρατάμε πισινή και απομακρυνόμαστε από τις μακρινές πόλεις του Perth και της Guadalajara. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στην εχθρά αριστερά και την πανομοιότυπη δεξιά. Χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει στους ευγενείς και γόνιμους ανταγωνισμούς. Έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία μας αλλά και πού θα πάει, σε λίγο θα μας βοηθήσουν τα πακιστανικά χέρια για να μας φύγει το άγχος και να ενταχθούμε απαξάπαντες στις παραγωγικές σχολές της Αστυνομίας και του Στρατού Ξηράς και Θαλάσσης.

Χρόνια τώρα ξέρουμε να τρυπώνουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ