Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βολτ: Η Ορκωμοσία των Εκλεγμένων Συμβούλων της παράταξης στον Δήμο Αθηναίων

 

Το Βολτ Ελλάδας συμμετείχε στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής στις 28 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με την Όλγα Δούρου, δημοτική σύμβουλο και αντιδήμαρχο ενεργoύ γήρανσης και λεσχών φιλίας, και τους Μάνο Αυγερινό και Χριστίνα Κουτσούμπα, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στο  έβδομο δημοτικό διαμέρισμα.

Το Βολτ συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με έναν υποψήφιο δήμαρχο και 24 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και κατάφερε να εκλέξει άλλους δύο συμβούλους: Τον Νίκο Νυφούδη, υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, υποψήφιο σύμβουλο με τη Μυρτώ Τσιγκούλη στον δήμο Σπατών-Αρτέμιδος.

Στην πρώτη του παρουσία σε αυτοδιοικητικές εκλογές και έχοντας κλείσει περίπου ένα χρόνο ζωής το Βολτ Ελλάδας γίνεται μόλις το έκτο εθνικό Βολτ που εκλέγει άτομα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, η εκλογή πέντε ατόμων το κατατάσσει τέταρτο ανάμεσα στα 31 εθνικά Βολτ σε αριθμό εκλεγμένων ατόμων στην τοπική αυτοδιοίκηση και πάνω από τον μέσο όρο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ