Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το 3o “Greece International Film Festival” Δημοτικό Θέατρο “Κάρολος Κουν”

Για τρίτη φορά ανοίγει τις πύλες του στο κοινό το “Greece International Film Festival”, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου “Κάρολος Κουν”. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες προβολών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα προβληθούν ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από την Ελλλάδα και όλον τον κόσμο. Πρόκειται για ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Το “Greece International Film Festival” φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του “Greece International Film Festival” καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών, Σεναρίων και Φωτογραφιών, το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα, ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Διαβάστε επίσης: «Η ζωή είναι ωραία» και τον Ιανουάριο στην πόλη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ