Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

H SENATUS με νέα Αντιπροσωπεία της Property Market στην Αττική

Η Property Market αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 25 χρόνια, ότι παρέχει σε κάθε Αντιπρόσωπο, μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την Συνεργασία μαζί της, όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας. Η propertymarket.gr είναι το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα προσφέροντας μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας με Franchise ενώ μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει την ικανότητα και μπορεί να μας διασφαλίσει.

Η νέα σύμβαση επίσημης Αντιπροσωπείας της Property Market υπεγράφη στις 15 Ιανουαρίου 2024 με την κα. Καράμπελα Αλεξία σε πολύ θερμό κλίμα και με μεγάλες προσδοκίες. Η γνωστή επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής με μεγάλη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια, με την επαγγελματική πορεία αυτής και της οικογένειας της να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η Property Market καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Αντιπροσώπων την κα. Καράμπελα και την ευχαριστεί επίσημα για την εμπιστοσύνη της, που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της εταιρείας στην Αττική. Η κα. Καράμπελα δήλωσε με τη σειρά της «Έπειτα από έρευνα αγοράς για την επόμενη επιχειρηματική μας κίνηση ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες επιλέξαμε να επενδύσουμε στο Real Estate και μετά από λεπτομερής σύγκριση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Property Market την οποία ευχαριστούμε για την επιχειρηματική ευκαιρία που μας δίνει και δεσμευόμαστε να γίνουμε η πρώτη προτίμηση στην αγορά ακινήτων, δίνοντας επιτέλους λύση στο πολύ δύσκολο θέμα της εύρεσης κατοικίας».

Οι Αντιπρόσωποι της Property Market με Franchise, είναι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, xωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία, αφού η πλήρης εκπαίδευση είναι διαρκής και εξατομικευμένη. Στην περίπτωση που ήδη έχετε Μεσιτικό γραφείο χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία σας, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες της propertymarket.gr αφενός για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα αποτέλεσμα με τους ήδη πελάτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ