Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στ. Μαμαλάκης: «Η διοίκηση Χαρδαλιά θα βοηθήσει να γυρίσουμε σελίδα»

Για την πορεία των έργων που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και τον σχεδιασμό που απαιτείται για τη νέα προγραμματική περίοδο, συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Στέλιου Μαμαλάκη, με το αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Χρήστου Θεοδωρόπουλου.

Επιπλέον έγινε αναφορά στη χαρτογράφηση των αναγκών και την προτεραιοποίηση που απαιτείται βάσει αυτών, σε αντιπλημμυρικά και έργα ομβρίων, στην αποκατάσταση επικινδυνότητας σημείων όπως η γέφυρα στην Πικροδάφνη κ.α..

Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι η καταγραφή των σχετικών αναγκών είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα αποτελέσει τη βάση των προτάσεων που θα εισηγηθεί στον περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά.

«Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, έχει ανάγκη από υποδομές και σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό», δήλωσε ο κ. Μαμαλάκης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η Διοίκηση Χαρδαλιά θα είναι στο πλευρό μας και θα βοηθήσει να γυρίσουμε σελίδα».

«Οι δημότες και τα παιδιά μας, σημείωσε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, «αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και για αυτό θα αγωνιστούμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Μαμαλάκης: «Βασική μας προτεραιότητα η βελτίωση σχολικών υποδομών και η ασφάλεια των μαθητών»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ