Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συζήτηση στον Δήμο για τις επιδημίες του χειμώνα

«Οι επιδημίες του χειμώνα, οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν», είναι το θέμα της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, Covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, τον Covid-19, τον έρπητα ζωστήρα κλπ, για το ποιες ομάδες πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο χρονικό διάστημα καλύπτουν τα εμβόλια. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 καθηγητές ιατροί – μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 – 19:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link) για εγγραφή και παρακολούθηση: http://bit.ly/3RSjwhV

Διαβάστε επίσης: Για 9η χρονιά η Ακαδημία για Γονείς «Από το Α έως το Ω»

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ