Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Δωρεάν rapid test Covid-19 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διενεργεί δωρεάν rapid test Covid-19, σήμερα, Δευτέρα, έως τις 3μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (επί της οδού Ηχούς 26).

Οι πολίτες που προσέρχονται, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr.

Τονίζεται, ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στο χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19.

Διαβάστε επίσης: Εθελοντική αιμοδοσία το Σαββατοκύριακο στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ