Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Υβριδική έκδοση για το Jeep Avenger

Δύο σημαντικές προσθήκες απέκτησε η γκάμα του Jeep Avenger. Η πρώτη αφορά το, βασικό, επίπεδο εξοπλισμού Longitude για το μοντέλο με τον 1.2 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή της νέας έκδοσης είναι ορίζεται στα 23.990 ευρώ.

Το υβριδικό Jeep Avenger

Η δεύτερη προσθήκη έχει να κάνει με την έκδοση e-Hybrid, με 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας. Ο κινητήρας βενζίνης των 100 ίππων συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 28 ίππων. Η μέση κατανάλωση είναι 4,9-5,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTP και οι εκπομπές CO2 111-114 γραμμάρια ανά χλμ. Κάτι που σημαίνει ότι το υβριδικό Avenger δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας και μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο.
Οι τιμές του αρχίζουν από τις 26.490 ευρώ.

To υβριδικό Jeep Avenger

Η γκάμα των εκδόσεων περιλαμβάνει τα επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit. Ακόμα και στο εισαγωγικό Longitude ο εξοπλισμός έχει όλα όσα χρειάζονται για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα: Οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control, ως σύμμαχο για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Η Altitude προσθέτει μεταξύ άλλων 17άρες ζάντες, τιμόνι με επένδυση από οικολογικό δέρμα, αυτόματο κλιματισμό και πίνακα οργάνων 10,25”, ενώ η κορυφαία Summit 18άρες ζάντες αλουμινίου, Full LED εμπρός φώτα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, επαγωγική φόρτιση, handsfree πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, κάμερα οπισθοπορείας με drone view, αισθητήρες παρκαρίσματος 360ο και παρακολούθηση τυφλού σημείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ