Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μαθήματα αλληλεγγύης από μαθητές της Ηλιούπολης για τη Θεσσαλία

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παρέδωσαν τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, που συγκέντρωσαν χρήματα για το σχολείο του Παλαμά Καρδίτσας, που είχε πληγεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Το ποσό από το… χαρτζιλίκι των μαθητών ανέρχεται στα 402 ευρώ και διατέθηκε στην αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Παλαμά.

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη χειρονομία αλληλεγγύης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά Καρδίτσας! Παραδόθηκε αθλητικό υλικό ύψους 402,23 ευρώ! Το ποσό καλύφθηκε από τις δωρεές σας στα κουτιά της Αγάπης και της Αλληλεγγύης! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας και να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την προσπάθειά τους και τη θέρμη με την οποία αγκάλιασαν την προσπάθειά μας. Μας γέμισαν υπερηφάνεια και ελπίδα!».

Διαβάστε επίσης: Αρχίζουν οι προβολές του «Μίνι Παιδικού Σινεμά»

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ