Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

To MG HS με πλούσιο εξοπλισμό και χαμηλότερη τιμή

Νέες, μειωμένες, τιμές που αρχίζουν από τα 24.750 ευρώ ανακοίνωσε για το MG HS η ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Το μοντέλο της MG τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV (C-SUV), χάρη στο μήκος των 4,61 μέτρων και το ύψος των 1,69 μέτρων. Το μεταξόνιο των 2,72 μέτρων εξασφαλίζει πλούσιους χώρους στο εσωτερικό για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ ανέρχεται σε 463 λίτρα.

To εσωτερικό του MG HS

Στάνταρ είναι οι δερμάτινες επενδύσεις και οι μαλακές επιφάνειες στην καμπίνα, η οποία είναι και τεχνολογικά προηγμένη. Διαθέτει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1 ιντσών και οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, που είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto. Διατίθεται επίσης με στάνταρ τις ζάντες αλουμινίου των 17”, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα, τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και το MG Pilot. Στην ομπρέλα των 14 κορυφαίων συστημάτων ασφαλείας της MG – στάνταρ είναι και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2 – που καθιστούν κάθε μετακίνηση ιδιαίτερα ασφαλή για όλους τους επιβαίνοντες.

To SUV MG HS

Ο κινητήρας 1.5 Turbo GDi με τον άμεσο ψεκασμό αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (διαθέσιμο στα τρία επίπεδα εξοπλισμού Excite, Exclusive και Luxury), είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις (στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού Exclusive και Luxury). H γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική έκδοση MG EHS -στα επίπεδα εξοπλισμού Exclusive και Luxury- με συνδυαστική απόδοση 258 ίππων και 370 Nm ροπής, ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων και φυσικά απαλλαγή από το φόρο εταιρικής χρήσης.

Τα SUV MG HS και MG EHS χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό Value for Money και είναι διαθέσιμα standard με το πρόγραμμα της MG, Triple 7. Το Triple 7 αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένων παροχών, που δε συναντά κανείς στον ανταγωνισμό, καθώς πέρα από τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 150.000 χιλιομέτρων), διατίθεται επιπρόσθετα δωρεάν 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ