Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βράβευση της Toyota Ελλάς από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Με το βραβείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) για τη σημαντική της συνεισφορά στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό τιμήθηκε η Toyota Ελλάς. Ως Μεγάλος Χορηγός της ΕΠΕ, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια την πορεία και προσπάθεια των Παραολυμπιακών Αθλητών και Αθλητριών να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Η Toyota Ελλάς παραμένει στο πλευρό τους και στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στα τέλη του Αυγούστου.

Η τελετή τιμητικών βραβεύσεων συγκέντρωσε κορυφαίους Έλληνες Παραολυμπιακούς αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το 2023, καθώς και χορηγούς της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του φορέα για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα.

Η Κλαίρη Χατζηγιάννη, Customer Communications Manager, Τοyota Hellas μέλος του Ομίλου Inchcape Plc, παρέλαβε το βραβείο από τον κορυφαίο Παραολυμπιονίκη και μέλος του Start Your Impossible team της Toyota, Αντώνη Τσαπατάκη. «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς στην Toyota Ελλάς να λαμβάνουμε αυτήν την τιμητική διάκριση για την υποστήριξη μας στο Παραολυμπιακό Κίνημα και στα κατορθώματα των εξαιρετικών αθλητών και αθλητριών που το αποτελούν. Εδώ και χρόνια, στηρίζουμε με πάθος τις αξίες της αθλητικής αριστείας, της προσβασιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης, μεταξύ άλλων, μέσα από τις δραστηριότητες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ενθαρρύνουμε τους αθλητές και αθλήτριες να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, ώστε να κάνουν το ‘αδύνατο’ τους, δυνατό! Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε μαζί με τους αθλητές μας και σ’ αυτό το ταξίδι για το Παρίσι 2024, μοιραζόμενοι τις αξίες, το πάθος και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, για έναν κόσμο που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος», δήλωσε η κα Χατζηγιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ