Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η πρώτη αναγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Πριν καλά καλά ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» η πρώτη αναγγελία.

Ένα ζευγάρι που κατοικεί στη Νέα Σμύρνη δημοσίευσε στην εφημερίδα το επικείμενο γάμο του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης, του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βιλλιώτη, που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριλιάδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής».

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης στην οποία αναφέρεται ότι «θα υποδεχτεί την εκφρασμένη και δημοσιευμένη βούληση των συνδημοτών μας να τελέσουν τον γάμο τους σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Αναμένουμε την δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ και τις πιθανές υπουργικές αποφάσεις που θα διευκρινίζουν διαδικαστικά ζητήματα ώστε ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί με όλα τα στοιχεία της νομιμότητας, όπως είναι και η επιθυμία τους».

Διαβάστε επίσης: Με 176 «ναι» το ν/σ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Ποιοι βουλευτές ψήφισαν «ναι», ποιοι «όχι», ποιοι απείχαν

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ