Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Εθελοντές και παιδιά «κράτησαν» τον Υμηττό στα χέρια τους

Η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, με τη νέα μεγάλη δενδροφύτευση. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, επέτυχαν να αναδασώσουν άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, στην Αργυρούπολη, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στο βουνό.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους εθελοντές και όλους τους φορείς της πόλης, έδωσαν νέα ανάσα ζωής στον Υμηττό.

«Οι αναμνήσεις που δημιουργούμε και οι συνήθειες που υιοθετούμε μέσα από βιωματικές δράσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, για τον τόπο μας και τα παιδιά μας που με την συγκλονιστική συμμετοχή τους απέδειξαν πως “κρατούν” το βουνό στα χέρια τους», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος. «Πάντα στην πρώτη γραμμή για να μείνει ο Υμηττός μας ένας πνεύμονας πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη το 1,5 εκ. πολιτών που ζουν πέριξ αυτού».

Διαβάστε επίσης: Δρομολογείται λύση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ