Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κανονικά οι διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μετά από τρεις μήνες διακοπής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας επανήλθε στο έργο του διανέμοντας και πάλι τρόφιμα στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «η δομή από το Νοέμβριο του 2023 αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στο ρόλο της, λόγω καθυστέρησης στην προκήρυξη του Διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων, με αποτέλεσμα να μη μπορεί, ως όφειλε, να υποστηρίξει τις ανάγκες των κοινωνικά ευάλωτων συμπολιτών μας σε είδη διατροφής».

Η νέα Δημοτική Αρχή, μετά από σχετική ενημέρωση, κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να εξασφαλίσει από δωρεές ικανές ποσότητες τροφίμων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ευάλωτων νοικοκυριών της πόλη.

Ταυτόχρονα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσπευση των διαδικασιών του Διαγωνισμού, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και τον εφοδιασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου με προϊόντα, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να διανεμηθούν στους δικαιούχους και τα τρόφιμα που δεν έλαβαν για τους μήνες Δεκέμβριο 2023 και Ιανουάριο 2024.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την παράδοση του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων 437 θέσεων

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ