Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Αρχίζουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο – Ταύρο

Σε… καρναβαλικούς ρυθμούς μπαίνει από μέρα σε μέρα ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου. Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκινούν με την μίνι παρέλαση από το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου, μέχρι την Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη.

Την ίδια στιγμή τα πληρώματα του καρναβαλιού, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 10 Μαρτίου στο Μοσχάτο, όπου 7.000 καρναβαλιστές από το Μοσχάτο, από τον Ταύρο, αλλά και από άλλες περιοχές της Αττικής, με ευφάνταστα θέματα και άρματα, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Για άλλη μία χρονιά τα σχολεία μας, οι Σύλλογοι Γονέων, οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης μας, αλλά και τα πληρώματα που συμμετέχουν από άλλους Δήμους, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και κυρίως για την μεγάλη καρναβαλική μας παρέλαση! Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού για άλλη μία χρονιά, με την καθιερωμένη μίνι παρέλασή του, σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων αλλά και την έναρξη του παιχνιδιού του φυσικά, καλώντας όλες τις ομάδες των συμμετεχόντων του να ξεχυθούν σε ένα σαφάρι δημιουργίας, γνώσης αλλά και ξεχωριστών προκλήσεων!»

Διαβάστε επίσης: Νομική συμβουλευτική από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. για τις συντάξεις

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ