Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία»: «Ενσωμάτωση μέσω Τέχνης: Μια εμπειρία Συναίσθησης & Κοινωνικής Ένταξης»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Άστεγους» του διαδημοτικού σχήματος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βύρωνα και Καισαριανής, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του ΟΠΕΚΑ ως Διαχειριστική Αρχή, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η Ομάδα Έργου συνόδεψε τους ωφελούμενους του προγράμματος στη θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία». Η θεατρική Ομάδα Θ’εραστές παρουσίασε την παράσταση “Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Μάριου Μακρόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, που ευχαριστεί το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Βύρωνα για την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη, “οι συμμετέχοντες του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και να απολαύσουν την καλλιτεχνική έκφραση, ως μέσο ενθάρρυνσης και ανάπτυξης. Ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην παράσταση και απόλαυσαν κάθε στιγμή του θεατρικού ταξιδιού. Στόχος μας είναι μέσα από αυτήν την εμπειρία να καταλάβουν, ότι η ψυχαγωγία δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαία αποδραστική εμπειρία για την ψυχοκοινωνική μας ευημερία.

Την Ομάδα Έργου του προγράμματος και τους ωφελούμενους του προγράμματος υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Βύρωνα Αλέξιος Σωτηρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δημήτριος Καρακώστας.”

Διαβάστε επίσης: Ραντεβού στο Πρωτοδικείο στις 20/2 δίνουν οι Βυρωνιώτες για τη διάσωση κατοικίας ηλικιωμένης

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ