Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ηλ. Σταμέλος: «Ο κόσμος να βγει στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά του»

Κάλεσμα στον κόσμο να βγει στο δρόμο και να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά του απηύθυνε ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου.

«Η κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Δήμων τσακίζει τα δικαιώματα και των εργαζόμενων σε αυτούς και των λαϊκών στρωμάτων συνολικά. Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής αναλαμβάνει πρωτοβουλία συζήτησης με το λαό, ώστε όλη η πόλη να έχει φωνή», τόνισε ο κ. Σταμέλος, αφού τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε η Δημοτική Αρχή με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Αυτή η προσπάθεια – επισήμανε – θα κορυφωθεί με ανοιχτή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη. Δεν φτάνει η αναφορά στα προβλήματα που σε όλους τους Δήμους λίγο πολύ είναι τα ίδια. Πρέπει να γίνει το ουσιαστικό βήμα της διεκδίκησης. Και σε αυτή την κατεύθυνση – κατέληξε – συντονίζουμε την προσπάθειά μας και με άλλους Δήμους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία από τον πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων

«Ή θα έχεις μια δημοτική αρχή που θα υλοποιεί την πολιτική εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών, ή μια δημοτική αρχή που θα παλεύει για να ανακουφίσει τους δημότες και τους εργαζόμενους».

Αυτό υπογράμμισε στην εισήγησή του στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής, ο πρόεδρος του Σωματείου, Φάνης Κυπραίος.

Σε αυτή τη θετική κατεύθυνση – πρόσθεσε – η Δημοτική Αρχή παίρνει πρωτοβουλία και καλεί σε κοινή δράση όλο το λαό της πόλης μας με κεντρικό σύνθημα «η πόλη έχει φωνή! Βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας!»

Δεν αρκεί το σικτίρισμα, κατέληξε. Πρέπει να βγούμε στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης! Όλοι στην απεργία στις 28 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στα Προπύλαια.

Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχής της πόλης καλεί τους μαζικούς φορείς σε συζήτηση ενημέρωσης την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Δήμαρχος Καισαριανής.

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης το Σάββατο στο Σκοπευτήριο

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ