Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Νέα συγκέντρωση των κατοίκων για το Πνευματικό Κέντρο

Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου θα συγκεντρωθούν εκ νέου σήμερα, Τετάρτη, στις 7μμ, οι κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν από τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, για τις εξελίξεις στο θέμα του Πνευματικού Κέντρου.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την προσφυγή του Δήμου στη Δικαιοσύνη κατά του Τριφυλλείου Ιδρύματος, πρόθεση του οποίου είναι να ανεγείρει στη θέση του Πνευματικού Κέντρου 4 πολυκατοικίες με αντιπαροχή.

Τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Περιοχής Κυθηρίων θα αποφασίσουν για τις επόμενες ενέργειες τους και ιδιαίτερα την αναβίωση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων «Παναγία Μυρτιδιώτισσα», ώστε να ανακαλέσουν την απόφαση δωρεάς του χώρου από το Τριφύλλειο Ίδρυμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη σημερινή πρόσκληση στη συγκέντρωση:

«Αγαπητές και αγαπητοί γείτονες,

Προγραμματίζουμε νέα συνάντηση των κατοίκων της περιοχής μας με τον Δήμαρχο Αλίμου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου (μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου), ώστε:

α) να ενημερωθούμε για τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με το Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων επί της λεωφ. Κυθηρίων 75-79 και την πρόθεση του Τριφύλλειου Ιδρύματος να το κατεδαφίσει και στη θέση του να ανεγείρει 4 πολυκατοικίες με αντιπαροχή (συγκρότημα με 48 διαμερίσματα),

β) να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας και ιδιαίτερα την αναβίωση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων «Παναγία Μυρτιδιώτισσα», ώστε να ανακαλέσουμε τη δωρεά του χώρου από το Τριφύλλειο Ίδρυμα.

Σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε να δώσετε το παρών, ώστε να διασώσουμε το Πνευματικό Κέντρο και να αποτρέψουμε δυσμενείς εξελίξεις για την περιοχή μας».

Διαβάστε επίσης: Άναμμα του Φανού στον Άλιμο την Τσικνοπέμπτη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ