Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

H βασική τιμή του νέου Suzuki Swift στην Ελλάδα

Τον Απρίλιο αναμένονται τα πρώτα Suzuki Swift νέας γενιάς στη χώρα μας, με την αντιπροσωπεία να δέχεται ήδη παραγγελίες. Όπως ανακοινώθηκε, η βασική τιμή του μοντέλου είναι 18.450 ευρώ.

Το νέο Swift / Suzuki

Αποκλειστικά υβριδικό, το Swift 4ης γενιάς εφοδιάζεται με νέο τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων και 83 ίππων. Συνδυάζει προηγμένη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, με υψηλότερη ροπή στις χαμηλές στροφές για αμεσότερη απόκριση και συνολικά καλύτερη απόδοση. Στο νέο SWIFT, ο κινητήρας συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS, για ακόμη πιο βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση. Μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση και αποθηκεύοντάς τη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS ενισχύει τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

Το ALLGRIP AUTO του Swift είναι ένα αυτόματο σύστημα τετρακίνησης που ενεργοποιείται μόλις εντoπίσει απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός τροχούς. Σε περίπτωση ανίχνευσης ολίσθησης των εμπρός τροχών, ενεργοποιείται ο συνεκτικός συμπλέκτης, ώστε να μεταφέρει αυτόματα ροπή στους πίσω τροχούς, προσφέροντας έτσι πρόσφυση για πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους ή ολισθηρές επιφάνειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ