Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Γρ. Κωνσταντέλλος: «Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό, ενότητα και συνεργασία τις προκλήσεις»

Στη θέση του Α’ αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) αναμένεται να εκλεγεί ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση της Ένωσης (7μμ), καθώς ήρθε δεύτερος σε ψήφους (209) μετά τον επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, που πήρε 260 ψήφους.

Με ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και υποσχέθηκε να δώσει τις δυνάμεις του την ερχόμενη 5ετία ώστε η αυτοδιοίκηση να έχει ισχυρή εκπροσώπηση και λόγο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους μου αυτοδιοικητικούς που με στήριξαν στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δίνοντας μου την δεύτερη θέση με 209 ψήφους. Στην προηγούμενη διοικητική περίοδο, από την θέση του προέδρου Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των μελών του Δ.Σ. και τα μέλη της Επιτροπής, δουλέψαμε σκληρά για τα συμφέροντα των Δήμων μας και πετύχαμε πολλά. Το τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όμως συνεχώς αλλάζει και νέες προκλήσεις εμφανίζονται. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό, ενότητα και συνεργασία ώστε η Αυτοδιοίκηση να έχει ισχυρή εκπροσώπηση και λόγο σε οτιδήποτε την αφορά. Εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ».

Διαβάστε επίσης: Εμφατική επανεκλογή Κυρίζογλου στην προεδρία της ΚΕΔΕ

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ