Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Alba Graduate Business School: 3 Υποτροφίες από τη συμβουλευτική εταιρεία Accenture

Στην παροχή τριών υποτροφιών για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in International Business and Management και MSc in Finance του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, προχωράει η συμβουλευτική εταιρεία Accenture.

Πιο συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες των μεταπτυχιακών αυτών προγραμμάτων έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τρεις υποτροφίες οι οποίες καλύπτουν μερικώς τα δίδακτρα των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Με την προσφορά της αυτή, η Accenture τιμά τη μνήμη του Μάριου Λημνιού, ανώτατου στελέχους της εταιρείας, ενώ παράλληλα στηρίζει έμπρακτα την αριστεία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα σε τρεις φοιτητές ή φοιτήτριες να πραγματοποιήσουν σπουδές στα καταξιωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα του Alba Graduate Business School.

Ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture, δήλωσε σχετικά: «Οι υποτροφίες “Accenture Scholarships – Marios Limnios” αποτελούν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Μάριου Λημνιού, με την ελπίδα οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες να ακολουθήσουν τα βήματά του. Ο Μάριος με το ήθος, την οξυδέρκεια, την ευρυμάθεια και τη θετική του διάθεση ανελίχθηκε γρήγορα στην ιεραρχία της εταιρείας μας ενώ ως επικεφαλής του τομέα Strategy & Consulting κατόρθωσε να αναπτύξει έναν δυναμικό οργανισμό με μεγάλο αντίκτυπο στους πελάτες μας και την αγορά. Έχτισε σταδιακά μια ολόκληρη γενιά στελεχών μοιράζοντας απλόχερα γνώσεις, τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, εκφράζοντας την πεμπτουσία των αξιών που πρεσβεύουμε. Στο πλαίσιο αυτό, εμπιστευόμαστε στο Alba Graduate Business School του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος το δύσκολο έργο να μεταλαμπαδεύσει στους ηγέτες της επόμενης γενιάς το έξοχο παράδειγμα συνδυασμού γνώσης, αποτελεσματικότητας και σεμνότητας, που αντιπροσώπευε ο Μάριος».

Με τη σειρά του ο Δρ. Χρήστος Κορίτος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων στο Alba ανέφερε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Accenture να προσφέρει υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε νέους και νέες, συμβάλλοντας έτσι στην προσωπική τους ανάπτυξη και ανοίγοντάς τους το δρόμο για καλύτερη επαγγελματική εξέλιξη. Τα υψηλά πρότυπα που έθεσε ο κ. Λημνιός στην καριέρα του με το ήθος, τη διάθεση για γνώση και το δυναμισμό του αποτελούν συμπεριφορές και αξίες που και το Alba πρεσβεύει και καλλιεργεί στους φοιτητές του μέσω των προγραμμάτων του, οπότε η συγκεκριμένη δράση βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με την κουλτούρα του Σχολείου».

 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30/4/2024. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά εδώ.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in Finance και MSc in International Business & Management προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και καλλιεργούν δεξιότητες απαραίτητες για την εξέλιξη σε εργασιακά περιβάλλοντα χρηματοπιστωτικών οργανισμών, οργανισμών παροχής υπηρεσιών και επιχειρήσεων ευρύτερα. Το πρώτο εμβαθύνει σε χρηματοοικονομικά θέματα όπως είναι οι επενδύσεις, η εκτίμηση ρίσκου και η οικονομική βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, ενώ το δεύτερο παρέχει μία πιο ευρεία εικόνα των διαφόρων τμημάτων και των λειτουργιών αυτής και κυρίως του τρόπου που το κάθε τμήμα συνδέεται με το άλλο και όλα μαζί συνθέτουν τη συνολική εικόνα της επιχείρησης. Και τα δύο, το καθένα από τη δική του σκοπιά, παρέχουν γνώσεις απαραίτητες για ένα σύγχρονο στέλεχος επιχειρήσεων και αποτελούν σημαντικά εργαλεία διάκρισης και προόδου.

Πληροφορίες για τα προγράμματα  είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Alba, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις  υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Τέτα Αρβανίτη στο 2108964531  (εσωτερικό 2269) ή στο tarvaniti@acg.edu.

Μετά τη συγκέντρωση όλων των αιτήσεων, η τελική επιλογή θα γίνει από την Accenture με βάση την αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ