Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

ΛΑΕ-ΑΑ: Θεατρινισμοί για την αντιμετώπιση της ακρίβειας από τον πρωθυπουργό…

“Η τάχα ξαφνική, με τη συνοδεία των φιλικών του ΜΜΕ, επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Super Market για να διαπιστώσει την πτώση των τιμών μετά τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, μόνο προσβολή στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, μπορεί να θεωρηθεί” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της παράταξης, Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά, επισημαίνοντας παράλληλα πως για “πολλοστή φορά  η κυβέρνηση παίρνει μέτρα, που δε έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, αντιθέτως οι τιμές αυξάνονται αλματωδώς.”

Ολόκληρη η ανακοίνωση


Ανήγγειλε μέτρα για το καλάθι της Σαρακοστής και αργότερα για το Πάσχα, ενώ μόνο το τελευταίο διάστημα οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί πάνω από 10%.!!! Και μόνο τα στοιχεία για τον τζίρο των Super Market, που έφτασε το 2023 τα 11δις ευρώ αποδεικνύουν την κοροϊδία της κυβέρνησης και την λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους  πώλησης τροφίμων!

Όσο για το βρεφικό γάλα, για το οποίο θρασύτατα δήλωσε η κυβέρνηση, ότι μειώθηκε η τιμή του κατά 15%, αποκρύπτοντας ότι σύμφωνα και με την Επιτροπή Ανταγωνισμού μέχρι τώρα ήταν μέχρι και 213% ακριβότερο σε σχέση με την φτηνότερη τιμή στην ΕΕ, δηλαδή πανηγυρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, γιατί οι Έλληνες γονείς αγοράζουν κατά 200% ακριβότερα το βρεφικό γάλα από όσο οι  υπόλοιποι Ευρωπαίοι!

Συνολικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του εφαρμόζουν την μέθοδο του Χότζα, δηλαδή μία μικρή μείωση για εξαπάτηση του λαού, ώστε να διατηρηθούν αδιαμαρτύρητα οι πολύ υψηλές τιμές.

Ο λαός όμως, που βιώνει την ακρίβεια και την δυσκολία επιβίωσης, δεν εξαπατάται από τις θεατρινίστικες εμφανίσεις του πρωθυπουργού και τις κινήσεις κοροϊδίας και θα υπερασπιστεί το δικαίωμα του για αξιοπρεπή ζωή με μαζικούς αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ