Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ηλ. Σταμέλος: Διεκδικούμε λύσεις για τους δημότες, μαζί με τους δημότες – Πορεία στην πόλη στις 30/3

Την απόφασή του να βγει στους δρόμους διεκδικώντας λύσεις για τους δημότες, μαζί με τους δημότες, επανέλαβε ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, μιλώντας στη συγκέντρωση ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης στην πλατεία 2ας Μαΐου.

Η συγκέντρωση, που εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Δήμου «Η πόλη έχει φωνή – βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας», θα κορυφωθεί στις 30 Μαρτίου με λαϊκή συγκέντρωση και πορεία στην κεντρική λεωφόρο.

Στην ομιλία του ο Ηλίας Σταμέλος υπογράμμισε ότι «απαιτείται αγώνας και η Καισαριανή έχει πείρα τέτοιων διεκδικήσεων. Δεν είναι στο DNA της να περιμένει ό,τι ψίχουλα περισσέψουν από το μεγάλο τραπέζι. Και εμείς αυτή την πείρα θέλουμε να την τιμήσουμε. Εξάλλου ό,τι έγινε στην πόλη μας, κατακτήθηκε με αγώνες. Αυτήν την παρακαταθήκη θα τη συνεχίσουμε μαζί με το λαό, ώστε να ικανοποιηθούν τα δύσκολα αλλά δίκαια αιτήματά μας, κόντρα σε επιλογές που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες μας».

Ο δήμαρχος Καισαριανής αναφέρθηκε στην αξία αυτών των συζητήσεων που πραγματοποιούνται στις γειτονιές καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν βλέπει τους δημότες ως αντίπαλο αλλά ως σύμμαχο. Και κατέληξε: «Εμείς απέναντί σας θα απολογούμαστε για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε. Μόνο σε αυτούς που κυβερνάνε δεν θα απολογούμαστε γιατί δεν είμαστε “τα καλά παιδιά”. Ο λαός μάς εξέλεξε και σε αυτόν δίνουμε λογαριασμό».

Ακολούθησαν, για αρκετή ώρα, ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για μια σειρά από ζητήματα όπως οι ελλείψεις προσωπικού στον Δήμο, το κυκλοφοριακό, το αποχετευτικό, τα απορρίμματα, η διαχείριση του δημόσιου χώρου, η παραβατικότητα κλπ. Απαντήσεις δόθηκαν τόσο από τον δήμαρχο όσο και από αντιδημάρχους για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Διαβάστε επίσης: Ηλ. Σταμέλος: Μόνο αν οι δημότες συσπειρωθούν και διεκδικήσουν θα υπάρξει η δυνατότητα απόσπασης λύσεων από την κυβέρνηση

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ