Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

“Ξεχείλισε” απ’ την αγάπη του κόσμου το φετινό Καρναβάλι για τον μικρό Παναγιώτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το Καρναβάλι Ηλιούπολης, που φέτος είχε υψηλό κοινωνικό σκοπό. Οι φετινές εκδηλώσεις ήταν συνδεδεμένες με την συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τον Μικρό Παναγιώτη, που πρέπει να χειρουργηθεί στην Αμερική για να έχει μία καλύτερη ποιότητα ζωής και η τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου ανέδειξε το ενωτικό κλίμα ολόκληρης της πόλης και των φορέων της πόλης.

Η συμμετοχή των σχολείων, των συλλόγων, των οργανώσεων και των ιδιωτικών φορέων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η πόλη της Ηλιούπολης “πλημμύρισε” από Καρναβαλιστές που παρακολούθησαν την παρέλαση και μετά διασκέδασαν στην Κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 12:00μ.μ με την παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με παρουσιαστές του Καρναβαλιού την Αργυρώ Δημακέα, τον Απόστολο Αιγινίτη και τον Λευτέρη Βαφειάδη.

Το σήμα εκκίνησης έδωσαν οι μαζορέτες από τον Σύλλογο “Αμαζώνες”.

Από τα σχολεία ξεκίνησε να παρελαύνει το κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με θέμα τον Μικρό Πρίγκηπα. Την σκυτάλη έλαβε το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ατόμων με Αναπηρία “Παναγία Ευαγγελίστρια” με θέμα τις “Αγροτικές επιδοτήσεις”.

Ακολούθησαν το 14ο Νηπιαγωγείο με θέμα “Δε Νίπιονς”, το 9ο  Νηπιαγωγείο με θέμα “Με Πικάσσο και Νταλί πάμε σε μια χώρα Μαγική”, το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΤΟΜ-ΤΟΜ με θέμα “Ταξίδι στο Γύρω του Κόσμου”, το 10ο Νηπιαγωγείο με θέμα “Φρουτοπία”, το 5ο Νηπιαγωγείο με θέμα “Σταματούλιδες και Γρηγορούλιδες”, το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο “Μια φορά κι έναν Καιρό” με θέμα “Μια φορά κι έναν Καιρό γεμάτο Συναισθήματα”, Το 10ο Νηπιαγωγείο θέμα “Ταξιδεύοντας με το Ουράνιο Τόξο”, το 12ο Νηπιαγωγείο με θέμα “UNO τα νούμερα”, ο Σύλλογος Ηλιούπολης Καλλίχωρος με θέμα “La Mascarade Dancers”, ο Σύλλογος Ηλιούπολης Γυμναστικών Αθλημάτων ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ με θέμα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, το 7ο Νηπιαγωγείο με θέμα “Ταξίδι στο διάστημα”, το 21ο Δημοτικό με θέμα “PAC-MAN”, το 13ο Δημοτικό με θέμα “Το μεγάλο τσίρκο του 13ου” , το 3ο Δημοτικό με θέμα “Φαντασματάκια-Ghostbusters”, το 4ο Δημοτικό με θέμα “Hippies”, το 2ο Δημοτικό με θέμα “Ονειροταξιδευτές”, το 15ο Δημοτικό και 15ο Νηπιαγωγείο με θέμα “Τα αστροπελέκια”, το 20ο Δημοτικό με θέμα “Ζώα υπό εξαφάνιση”, το 9ο Δημοτικό με θέμα “Βυθός”, το 8ο και 17ο Δημοτικό με θέμα “Lego Team”, το 11ο Δημοτικό με θέμα “Το Γαϊτανάκι”, το 1ο Δημοτικό με θέμα “Στρουμφάκια”, το 5ο Δημοτικό με θέμα “Πολύχρωμες Μπεκάτσες”, το 7ο Δημοτικό με θέμα “Ζωγραφίζοντας τα όνειρά μας”, το 10ο Δημοτικό με θέμα “Χάος στην πόλη”, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με θέμα “Σκυλάκια Δαλματίας”, το 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης με θέμα Disco 80’s, το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης με θέμα “Ήρωες του Ντίσνεϊ “, ο Σύλλογος Ελευθεριανιτών με θέμα “Σταφύλι”, ο Εκπολιτιστικός – Εξωραιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας “Η Πρόοδος” με θέμα “Φαστ Φουντ-Βρώμκο”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέχνης θεάτρου με θέμα “Barbie”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης “Άγγελος Σικελιανός” με θέμα “Αντιπολεμικός τίτλος όταν τελειώνουν τα λόγια”, τα κορίτσια της Ηλιούπολης με θέμα “Οι Σφουγγαρίστρες”, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηλιούπολης με θέμα “Το Γαϊτανάκι των Τεχνών” και ο Ερυθρός Σταυρός.

Κατά τη διάρκεια της Καρναβαλικής παρέλασης οι εκφωνητές φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια των σχολείων για τη διαμόρφωση των στολών και της παρουσίας τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργήθηκε από τα άρματα που εμφανίστηκαν στην πόλη με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και συνέβαλαν στη διαμόρφωση ενός ακόμη πιο γιορτινού κλίματος.

Μετά την ολοκλήρωση της Καρναβαλικής Παρέλασης ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία όπου ο γνωστός παρουσιαστής Τόνυ Δημητρίου υποδέχθηκε τον κόσμο, ενώ οι γνωστοί DJs Παναγιώτης Νάκης και Μαρία Παπιδάκη είχαν την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης και δημιούργησαν με τις μουσικές τους διάθεση για ξέφρενο πάρτυ.

Ο δήμαρχος της πόλης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του σε ένα Καρναβάλι συνδεδεμένο με τον σημαντικό κοινωνικό σκοπό της συγκέντρωσης του ποσού για το χειρουργείο του μικρού Παναγιώτη. Μετά από επιθυμία του Παναγιώτη,  ο κ Ψυρρόπουλος τον υποδέχθηκε επί σκηνής όπου συγκινημένο το παιδί για την προσφορά του κόσμου, ευχήθηκε να έρθει η στιγμή που θα “ξεπληρώσει” τους ανθρώπους για την αγάπη τους.

Για τον μικρό Παναγιώτη τραγούδησαν εντελώς δωρεάν το μουσικό συγκρότημα Jack Pot, o Jean Batist, ο Danny Darlas, ο Στέλιος Λεγάκης και η Νάνσια.

Προς το τέλος του πάρτυ ο δήμαρχος ανακοίνωσε τους 2 μεγάλους νικητές του Διαγωνισμού των σχολείων που παρέλασαν με το πολυπληθέστερο γκρουπ και την καλύτερη αμφίεση.

Το 5ο Δημοτικό κέρδισε το βραβείο του πολυπληθέστερου γκρουπ, ενώ το 8ο και 17ο Δημοτικό κέρδισαν το βραβείο της καλύτερης αμφίεσης. Τα βραβεία είναι 2 υψηλής τεχνολογίας Laptops και ένα μέρος της χορηγίας είναι από την εταιρία Cloud U.

Διαβάστε επίσης: Καρναβάλι ανθρωπιάς στην Ηλιούπολη για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ