Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Opel Mokka αποκτά πλουσιότερο εξοπλισμό

Στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Mokka προχωρά η Opel Hellas, εταιρεία του Ομίλου Συγγελίδη. Το δημοφιλές Β-SUV καθίσταται πιο ελκυστικό για το κοινό. Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση Edition αποκτά πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ταπετσαρία με ύφασμα και δερματίνη, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θύρα USB και ποτηροθήκη, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας.

Η νέα έκδοση Edition Plus (πρώην Elegance) θα φέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό: ρυθμιζόμενο Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Τέλος, η κορυφαία έκδοση GS αναβαθμίζεται κι άλλο, αφού θα διαθέτει: ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς IntelliLux LED Matrix, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι.

Για τις εκδόσεις Edition και Edition Plus, οι οποίες είναι οι πιο εμπορικές του Mokka, οι προτεινόμενες λιανικές τιμές παραμένουν αμετάβλητες, παρά τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού.

To ηλεκτρικό Opel Mokka

Tο Opel Mokka Electric γίνεται ακόμα πιο δυνατό και αποδοτικό. Η νέα έκδοση, με μπαταρία 54kWh που προστίθεται στην γκάμα, προσφέρει αυτονομία έως 407 χλμ. Με απόδοση 156 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού, το Mokka Electric εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα. Το Mokka συμμετέχει στο Πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής” που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel Hellas. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, οποιασδήποτε μάρκας, με νέο Mokka, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ