Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Έτσι γιορτάζει η πόλη την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με τη γαλανόλευκη «ντύθηκε» σήμερα το Δημαρχείο Γλυφάδας, ενώ από το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της Δευτέρας 25 Μαρτίου θα υπάρχει γενικός σημαιοστολισμός στην πόλη μας.

Κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου θα φωταγωγηθούν όλα τα δημοτικά και δημόσια καταστήματα και οι Τράπεζες.

Ανήμερα της Επετείου, στις 7 το πρωί, θα γίνουν χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλους τους ναούς της πόλης. Στις 10 π.μ. θα γίνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου, παρουσία των δημοτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και λαού της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας Όλγα Δοξοπούλου, εντός του Ιερού Ναού. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, στο Παλαιό Δημαρχείο. Στις 11.30 π.μ. θα ξεκινήσει η παρέλαση, με αφετηρία την παραλιακή οδό Διαδόχου Παύλου και Αύρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ