Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Motor Oil: «Στην ψυχή των πρωταθλητών»

Σε ακόμα μια συνεργασία με το pod.gr, με αφορμή και μια σειρά χορηγιών του Ομίλου σε Έλληνες αθλητές, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου και πολυσχιδούς προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω» προχωρά και φέτος ο Όμιλος Motor Oil.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια σειρά 8 επεισοδίων – podcast, με τίτλο «Στην ψυχή των πρωταθλητών», φιλοξενούν 8 σημαντικούς αθλητές, οι οποίοι μιλούν για τα διδάγματα του πρωταθλητισμού, στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στόχος του podcast είναι, μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των καλεσμένων, να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, τους τρόπους αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων, αλλά και την ίδια τη δύναμη του ψυχισμού τους.

Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Φροντίζω», ο Όμιλος στηρίζει, μεταξύ άλλων, τους Εμμανουήλ Καραλή, Δημήτρη Μάρκο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Απόστολο Χρήστου και Χρήστο Φραντζεσκάκη, στον δρόμο τους προς νέες διακρίσεις.

«Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής»

«Με το βλέμμα στραμμένο στην έμπρακτη υποστήριξη του Αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδους, αλλά και σε πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, ο Όμιλος Motor Oil βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε όλα όσα αποτελούν κινητήριες δυνάμεις για το μέλλον μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει ως εξής:

«Ο Όμιλος Motor Oil αναγνωρίζει τη σημασία του Αθλητισμού ως εργαλείου κοινωνικής συνοχής και ενδυνάμωσης και υλοποιεί δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Εδώ και παραπάνω από 50 χρόνια, ο Όμιλος Motor Oil φροντίζει για όλα όσα εμπνέουν και δίνουν ενέργεια, αναλαμβάνοντας τη σπουδαία αποστολή της υποστήριξης ανθρώπων που λειτουργούν ως πρότυπα. Ο Αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες του Ομίλου και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει ανάγκη σήμερα, για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ