Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Το ανανεωμένο i30 παρουσιάστηκε διαδικτυακά από τη Hyundai. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν σχεδιαστικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα του μοντέλου, που αφορούν τα αμαξώματα hatchback, fastback και Wagon, αλλά και τη σπορ έκδοση N Line.

Το ανανεωμένο i30

Η παραγωγή του ανανεωμένου i30 θα αρχίσει τον Απρίλιο στο εργοστάσιο του Νοσοβίτσε, στην Τσεχία. Οι εξωτερικές επεμβάσεις εντοπίζονται στο μοτίβο στη γρίλια, στα ένθετα στον εμπρός προφυλακτήρα και στα νέα χρώματα αμαξώματος. Στο εσωτερικό υπάρχουν περισσότερες επιλογές στις επενδύσεις, αυξάνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι επιλογές στα καθίσματα είναι ύφασμα, ύφασμα και δέρμα, δέρμα, σουέντ και δέρμα. Η καμπίνα στην έκδοση N Line αποπνέει σπορ αίσθηση χάρη στις επενδύσεις, τις κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές. Η συγκεκριμένα έκδοση διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών.

Tο εσωτερικό του ανανεωμένου i30

Έμφαση έχει δοθεί από τη Hyundai στον εξοπλισμό συνδεσιμότητας και ασφάλειας.
Στάνταρ είναι η οθόνη LCD 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, οι τρεις θύρες φόρτισης USB-C, οι ανανεώσεις των χαρτών μέσω Over-the-Air (OTA). Προαιρετικός είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών. Η λίστα συστημάτων ασφαλείας Hyundai Smart Sense περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) ανιχνεύει οχήματα στο εμπρός μέρος και αποφεύγει τη σύγκρουση. Στον αυτοκινητόδρομο το Lane Following Assist (LFA) διατηρεί το i30 στην λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ το Intelligent Speed Limit Assist (ISLA) ειδοποιεί τον οδηγό όταν ξεπερνά το όριο ταχύτητας. Προαιρετικά διατίθεται η λειτουργία Junction Turning, που προειδοποιεί στις αριστερές στροφές σε διασταυρώσεις.

Κινητήρες παραμένουν οι γνωστοί βενζίνης που με τη βοήθεια ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V είναι πιο αποδοτικοί και πιο οικονομικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ