Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η νέα Mercedes-Benz G-Class και σε έκδοση AMG

Η νέα γενιά της G-Class αποκαλύφθηκε και αρχίζει σύντομα την εμπορική της πορεία στην Ευρώπη. Το off-road αυτοκίνητο της Mercedes-Benz έχει απόσταση από το έδαφος 24,1 εκατοστά ανάμεσα στους δύο άξονες και γωνίες προσέγγισης/αποχώρησης 31 και 30 μοίρες αντίστοιχα.

To εσωτερικό της νέας G-Class

Η νέα Mercedes-Benz G-Class εφοδιάζεται με πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων, ψηφιακό ταμπλό, αναβαθμισμένες δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος και υβριδικούς κινητήρες, χάρη στην τεχνολογία 48V. Μέσα στους επόμενους μήνες η Mercedes-Benz θα αποκαλύψει την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική G-Class. Η καμπίνα των επιβατών έχει εκσυγχρονιστεί και εξοπλίζεται με ψηφιακό ταμπλό που περιλαμβάνει δύο οθόνες 12,3 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX. Οι τιμές της στη Γερμανία αρχίζουν από τα 122.808 ευρώ.

Η νέα Mercedes-Benz G-Class

Πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης (G 500 με εξακύλινδρο μοτέρ 3 λίτρων, ισχύος 449 ίππων) και πετρελαίου (G 450 d, επίσης με 3λιτρο κινητήρα 367 ίππων), η νέα γενιά της G-Class είναι διαθέσιμη και σε έκδοση με τη σφραγίδα της Mercedes-AMG. Με τον 4λιτρο V8 biturbo να βρίσκεται κάτω από το καπό, η AMG G 63 έχει ισχύ 585 ίππους. Τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ/ώρα. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με υβριδικό σύστημα 48V, το οποίο προσφέρει έξτρα δύναμη 20 ίππων για σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ