Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προτάσεις για ειρήνη στην Ουκρανία σε Ημερίδα στην Παλαιά Βουλή

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα διαφορετικά κίνητρα για την ειρήνη» ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στην Παλαιά Βουλή της Ελλάδας  η JOHN TSAKALOS & FRIENDS PR & Congress-Event management company, για λογαριασμό της European Association for the Defense of Minorities.

Ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία παραμένει το πιο ανησυχητικό θέμα στην Ευρώπη. Η πρόσφατη δήλωση του Γάλλου προέδρου Μακρόν σχετικά με την πιθανή άμεση εμπλοκή της χώρας του στον πόλεμο ήταν ένδειξη πιθανής περαιτέρω κλιμάκωσης.

Πρόσφατα ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε για άμεση κατάπαυση του πυρός. Βλέπουμε επίσης αυξανόμενη ανησυχία στον ΟΗΕ για περαιτέρω πιθανή κατάπαυση του πυρός και πρωτοβουλίες διαπραγμάτευσης.

Στη συζήτηση που συντόνισε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου για τους τρόπους επίτευξης της ειρήνης στην Ουκρανία, οι ομιλητές της ημερίδας, κ.κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Αθανάσιος Παπαθανάσης, Ιωάννης Λοβέρδος, ο Ilhan Sabri Ahmed, Μιλτιάδης Ζαμπάρας συμπεριλαμβανομένων του Frederic Encel (Καθηγητής πολιτικών επιστημών του PSB PARIS SCHOOL OF BUSINESS & SCIENCES Po FRANCE), του Larry Johnson (CEO BERG Associates) και της Manel Msalmi (προέδρου της European Association for the Defense of Minorities) παρουσίασαν το όραμα τους για το πως θα μπορούσε να σταματήσει ο πόλεμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ