Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Kids & Cars: Παιδικό ράλλυ με 2 χλμ/ώρα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Οι μικροί Σουμάχερ είναι έτοιμοι για δράση. Στο μεγαλύτερο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στη Γλυφάδα, θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες μια μοναδική σε τρυφερότητα και αγάπη εκδήλωση, το Kids & Cars, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τα αυτοκίνητά τους.

«Έχει όλα τα στοιχεία της Formula 1: Την καρό σημαία, την εκκίνηση από τον αφέτη, τις ειδικές διαδρομές, την οδήγηση», αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Μόνο που η ταχύτητα του “αγώνα” είναι …2 χιλιόμετρα την ώρα!».

Οπως επισημαίνει ο κ. Παπανικολάου, «το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που με τόση αγάπη φτιάξαμε στη Γλυφάδα μας, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εκδήλωση Kids & Cars 2024.Μια διασκεδαστική και συνάμα διδακτική επίδειξη ικανοτήτων για παιδιά-οδηγούς από 5 έως 9 ετών, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα τους διαθέσει ο Δήμος μας. Στο καινοτόμο λοιπόν Πάρκο μας, σε συνεργασία με τον αγαπημένο Νίκο Μαστοράκη, που υπήρξε, ιστορικά, ο διοργανωτής (με την εφημερίδα «Απογευματινή») του πρώτου Baby Rally στη χώρα μας (με πρόεδρο της επιτροπής τότε την Αλίκη Βουγιουκλάκη), περιμένουμε δεκάδες μικρούς οδηγούς, στα απολύτως ασφαλή ηλεκτροκίνητα οχήματα, σε μια ειδικά σχεδιασμένη (και ακίνδυνη!) δεξιοτεχνία.Τα παιδιά μας θα κάνουν από σλάλομ ανάμεσα σε πολύχρωμα λάστιχα μέχρι παρκάρισμα με την όπισθεν σε διαφανές τούνελ και θα ζήσουν τη θεαματική ράμπα-τραμπάλα!Στόχος, όπως κάθε φορά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, είναι τα παιδιά να εξοικειωθούν από μικρή ηλικία με τη σωστή και ασφαλή οδήγηση, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση και με την ηλεκτροκίνηση».

Οι συμμετοχές για το Kids & Cars θα ολοκληρωθούν στις 27 Απριλίου και οι γονείς μπορούν να ζητήσουν τον κανονισμό και φόρμες συμμετοχής, στο kidsandcarsgr@gmail.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/profile.php?id=61557295628843

Διαβάστε επίσης: O Δημήτρης Ακρίβος πρόεδρος του Γκολφ

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ